NIEUWS SAMENSPEL HAGELAND


Verslag vergadering samenspel Hageland 12 april 2018

-Op vraag van een aantal maatschappijen word gevraagd om de beslissing aangaande het samen vliegen van oude duiven en jaarduiven in één wedstrijd, beslissing die door alle maatschappijen goedgekeurd was, toch nog te herzien omdat er nog tal van kampioenschappen zijn voor jaarduiven afzonderlijk.

-er word besloten om vanaf deze week, dus de wedstrijden van 14 en 15 april, de oude en de jaarduiven terug op een aparte uitslag te zetten en dit op zowel kleine als grote snelheid en kleine halve fond, enkel in de gezamenlijke uitslag samenspel Hageland. Plaatselijk beslissen de maatschappijen zelf.

-Op Momignies zullen oude en jaarduiven apart vliegen tot het weekend van 30 juni en 1 juli dus tot en met zondag 1 juli en op de kleine Halve fond tot de week voor Bourges II.

-Er zal een aanvraag ingediend worden bij de KBDB om Nanteuil te vervangen door Soissons en dit om reden dat voor sommigen in het samenspel Nanteuil snelheid is en voor anderen Kleine hafo met het oog op de kampioenschappen. Bovendien laten de reglementen niet toe om 2 kleine hafo vluchten in te korven op dezelfde dag.

-Tevens zal er een aanvraag ingediend worden om Melun voor de jonge duiven één week op te schuiven zodanig dat de jongen niet van Laon naar Melun moeten.

-Er zal een overkoepelende uitslag gemaakt worden met alle lokalen die vrijdag inkorven op de kleine halve fond, dit om onze melkers meer kansen te geven bij de kampioenschappen. De uitslag van samenspel Hageland blijft de hoofduitslag.

-Beslissing om op de zware halve fond 0.15 € te vragen per controlerek voor liefhebbers die electronisch constateren en toch vragen om rekken aan te doen. Tevens zal 1€ dienen betaald te worden voor het regelen van de klok.

De secretaris ,
Patrick Rubbens

 
   
© 2019 by Samenspel Hageland original by templatesfreelance.com - this design by Leonard